piektdiena, 2013. gada 18. janvāris

Bezmaksas kredītu apskats 2013

Bezmaksas pirmie kredīti ir pieejami no sekojošiem aizdevējiem:

lv.png
patēriņa kredīts

   SohoCredit   -   350 Ls var saņemt  tikai 10 min


Greencredit ātrais kredīts internetā
2664094_rOWghY.jpeg GreenCredit   -   300 Ls var saņemt tikai 10 min



    LatCredit   -  150 Ls bezmaksas tikai 15 min, jaunums 2013



patēriņa kredīts privātpersonām     Smscredit  -   400 Ls var saņemt tikai 20 min


ferratum kredīts bez galvojuma

lv.pngFerratum  -   400 Ls var saņemt tikai 20 min
via sms - kredīts līdz 300 ls

Viasms   -   300 Ls var saņemt vienas stundas laikā

minicredit aizdevums bez ķīlas
MiniCredit  -  300 Ls var iegūt 1. stundas laikā



Opencredit - 150 ls bezmaksas 1h laikā.

2 komentāri:

  1. Laba diena, es esmu Mason Diego, cienījamu & akreditēto privāto aizdevumu aizdevējs, kurš dod dzīves laikā iespēja aizdevumus. Mēs dodam no visa veida aizdevumu ir ļoti ātrs un vienkāršs veids, Personal Loan, automobiļa iegādes kredīts, Home Loan, studējošā kredīta, uzņēmējdarbības aizdevumu, investīciju aizdevumu, parādu konsolidācijai, un vairāk. Ir ticis noraidīts, bankām un citām finanšu iestādēm? Jums ir nepieciešams konsolidācijas iegādes kredīts vai hipotēkas kredīts? Meklēt ne vairāk, kā mēs šeit esam atnākuši, lai jūsu finansiālām problēmām pieder pagātnei. Mēs aizdevuma fondi, privātpersonas & kompānija, kam nepieciešama finanšu palīdzība 2 % apmērā. Nekādas sociālās apdrošināšanas numuru, kas nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100 % Guaranteed. Es vēlos izmantot šo vidēja jums paziņot, ka mēs padarīt ticamu un saņēmējas palīdzību, un mēs būsim priecīgi jums piedāvāt aizdevumu. Tādēļ rakstiet mums šodien: diegoloancompany@yahoo.com tagad pieteikties aizdevumam.

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki, mans vārds ir Elizabete McRooney. Es dzīvoju Eiropā un šodien esmu ļoti laimīga sieviete? Es teicu sev, ka jebkura aizdevuma aizdevējs, kas var mainīt manu un manas ģimenes dzīvi, norādīšu ikvienu, kurš meklē viņiem aizdevumu. Tās man deva mani un mana ģimenes laime, man bija nepieciešams aizdevums 250 000,00 eiro. Lai sāktu mana dzīve man tika nodota šim godīgajam un dievbijīgam aizdevuma uzņēmumam, kurš man palīdzēja ar 250 000 eiro naudas aizdevumu, jo viņi patiesībā ir DIEVA, kas baidās no cilvēkiem, kas ir cienījama kreditēšanas firma.

    Esmu ļoti priecīga, ka pagājušajā mēnesī es saņēmu viņu aizdevumu. Ja jums ir nepieciešams aizdevums, un jūs esat 100% pārliecināts par aizdevuma atmaksu, lūdzu, sazinieties ar viņiem, un, lūdzu, pasakiet viņiem, ka Elizabete McRooney uzrunāja jūs viņiem. Sazināties ar e-pastu: {trustfundfinaceservice@gmail.com}

    AtbildētDzēst